Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest:

a

Songtekst:

wisdom

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: a – wisdom ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven!

Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wisdom? Bekijk de Nederlandse vertaling.

Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van a!

Bekijk ons archief en ontdek welke songteksten & vertalingen van a te vinden zijn!

Origineel

The lips of the righteous teach many, But fools die for want of wisdom. The rich man wealth is in his city; Do you hear, do you hear, can you understa-and?! Destruction of the poor, is poverty; Destruction of the soul, is vanity. The righteous’ wealth is in his Holy Pla-ace. Do you hear? Those who have eyes, to see will see! /break/ The rich man wealth is in his city; Do you hear, do you believe, do you understand?! Destruction of the poor is poverty. Destruction of the soul is vanity, Well hear me children! The righteous’ wealth is in his Holy Pla-ace!

Vertaling

De lippen van de rechtvaardigen leren velen, Maar dwazen sterven door gebrek aan wijsheid. De rijkdom van de rijke man is in zijn stad; Hoor je, hoor je, kun je understa-en ?! Vernietiging van de armen is armoede; Vernietiging van de ziel is ijdelheid. De rijkdom van de rechtvaardige is in zijn Heilige Plaats. Hoor je? Wie ogen heeft, zal zien! /breken/ De rijkdom van de rijke man is in zijn stad; Hoor je, geloof je, begrijp je het ?! Vernietiging van de armen is armoede. Vernietiging van de ziel is ijdelheid, Hoor me kinderen! De rijkdom van de rechtvaardige is in zijn Heilige Plaats!