Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest:

carlos varela

Songtekst:

bulevar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carlos varela – bulevar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven!

Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bulevar? Bekijk de Nederlandse vertaling.

Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carlos varela!

Bekijk ons archief en ontdek welke songteksten & vertalingen van carlos varela te vinden zijn!

Origineel

En el bulevar los curiosos pegan su nariz en las vidrieras y el viejo que vende la prensa anuncia que el cielo no se va a nublar. En el bulevar la gente corre, tiene algo que encontrar y las tiendas son peceras reflejando la ciudad. En el bulevar los juguetes provocan la risa de algn pequen pero otros muchachos prefieren mirarle los senos a un maniqu. En el bulevar la gente corre, tiene algo que encontrar y las tiendas son peceras reflejando la ciudad. En el bulevar sirve todo hay que ver los ojos del barrendero eso contar las estrellas y no saber por dnde empezar primero. En el bulevar la gente corre, tiene algo que encontrar y las tiendas son peceras reflejando la ciudad. En el bulevar los curiosos pegan su nariz en las vidrieras el viejo que vende la prensa se fue porque sabe que va a lloviznar.

Vertaling

De nieuwsgierigen op de boulevard steken hun neus in de ramen en de oude man die de pers verkoopt kondigt aan dat de lucht niet gaat verduisteren. Aan de boulevard de mensen rennen, je hebt iets te vinden en de winkels zijn aquariums weerspiegelt de stad. Speelgoed op de boulevard lokken het gelach uit van een klein beetje maar andere jongens geven de voorkeur kijk naar de borsten van een mannequin. Aan de boulevard de mensen rennen, je hebt iets te vinden en de winkels zijn aquariums weerspiegelt de stad. Alles dient op de boulevard je moet de ogen van de veegmachine zien die de sterren tellen en niet wetende waar te beginnen. Aan de boulevard de mensen rennen, je hebt iets te vinden en de winkels zijn aquariums weerspiegelt de stad. De nieuwsgierigen op de boulevard steken hun neus in de ramen de oude man die de pers verkoopt Hij is vertrokken omdat hij weet dat het gaat motregenen.