Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest:

carlos varela

Songtekst:

foto de familia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carlos varela – foto de familia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven!

Benieuwd naar het liedje en de betekenis van foto de familia? Bekijk de Nederlandse vertaling.

Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carlos varela!

Bekijk ons archief en ontdek welke songteksten & vertalingen van carlos varela te vinden zijn!

Origineel

A la familia cubana, la de aquí, la de allá, la de todas partes. Detrás de todos estos años Detrás del miedo why el dolor, Vivimos añorando algo, Algo que nunca más volvió. Detrás de los que no se fueron Detrás de los que ya no están Hay una foto de familia Donde lloramos al final. Tratando de mirar Por el ojo de la aguja. Tratando de vivir Dentro de una misma burbuja. Solos. Detrás de toda la nostalgia, De la mentira why la traición, Detrás de toda la distancia, Detrás de la separación. Detrás de todos los gobiernos, De las fronteras why la religión Hay una foto de familia Hay una foto de los dos. Tratando de mirar Por el ojo de la aguja. Tratando de vivir Dentro de una misma burbuja. Solos. Detrás de todos estos años Detrás del miedo why el dolor, Vivimos añorando algo, Why descubrimos con desilusión Que no sirvió de nada De nada “o casi nada Que no es lo mismo Pero es igual” (“De Silvio Rodríguez en Pequeña Serenata Diurna”).

Vertaling

Voor de Cubaanse familie, die van hier, die van daar, die van overal. Achter al deze jaren Achter de angst waarom de pijn We leven ergens naar verlangen, Iets dat nooit meer terugkwam. Achter degenen die niet weggingen Achter degenen die niet langer zijn Er is een familiefoto Waar we aan het einde huilen Ik probeer te kijken Door het oog van de naald. Proberen te leven Binnen dezelfde bubbel. Alleen Achter alle nostalgie, Van de leugen waarom het verraad, Achter de hele afstand, Achter de scheiding. Achter alle regeringen, Van de grenzen waarom de religie Er is een familiefoto Er is een foto van beide. Ik probeer te kijken Door het oog van de naald. Proberen te leven Binnen dezelfde bubbel. Alleen Achter al deze jaren Achter de angst waarom de pijn We leven ergens naar verlangen, Waarom we met teleurstelling ontdekken Dat het geen zin had Graag gedaan ‘of bijna niets Het is niet hetzelfde Maar het is hetzelfde “(” Van Silvio RodrÃguez in Pequeña ± Serenata Diurna “).