Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest:

carlos varela

Songtekst:

guillermo tell

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: carlos varela – guillermo tell ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven!

Benieuwd naar het liedje en de betekenis van guillermo tell? Bekijk de Nederlandse vertaling.

Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van carlos varela!

Bekijk ons archief en ontdek welke songteksten & vertalingen van carlos varela te vinden zijn!

Origineel

Guillermo Tell no prendi a su hijo que un da se aburri de la manzana en la cabeza. Ech a correr y el padre lo maldijo pues cmo entonces iba a probar su destreza. Guillermo Tell, tu hijo creci, quiere tirar la flecha le toca a l probar su valor usando tu ballesta. Guillermo Tell no prendi el empeo pues quin se iba a arriesgar al tiro de esa flecha. Y se asust cuando dijo el pequeo, ahora le toca al padre la manzana en la cabeza. Guillermo Tell, tu hijo creci quiere tirar la flecha. Le toca a l probar su valor usando tu ballesta. A Guillermo Tell no le gust la idea y se neg a ponerse la manzana en la cabeza. Diciendo que no era que no creyera pero qu iba a pasar si sale mal la flecha. Guillermo Tell, tu hijo creci quiere tirar la flecha. Le toca a l probar su valor usando tu ballesta. Guillermo Tell noprendi a su hijo que un da se aburri de la manzana en la cabeza.

Vertaling

William Tell nee Ik heb haar zoon gepakt dat hij zich op een dag verveelde van de appel op het hoofd. Ik begon te rennen en de vader vervloekte hem hoe was het toen om je vaardigheid te testen. Guillermo Tell, je zoon is opgegroeid, wil de pijl schieten het is aan hem om het te proberen de waarde ervan met je kruisboog. William Tell nee Ik heb het erger Wie zou het risico lopen bij het schot van die pijl. En was bang toen hij zei de kleine nu het is aan de vader de appel op het hoofd. Guillermo Tell, je zoon is opgegroeid wil de pijl schieten. Het is aan hem om zijn waarde te bewijzen met je kruisboog. Guillermo Vertel het niet hij vond het idee leuk en weigerde te dragen de appel op het hoofd. Nee zeggen was dat ik niet geloofde maar wat zou er gebeuren als pijl gaat fout. Guillermo Tell, je zoon is opgegroeid wil de pijl schieten. Het is aan hem om zijn waarde te bewijzen met je kruisboog. Guillermo Tell noprendi uw zoon dat hij zich op een dag verveelde van de Apple in het hoofd.