Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest:

gareth gates

Songtekst:

stacey and bryony

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: gareth gates – stacey and bryony ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven!

Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stacey and bryony? Bekijk de Nederlandse vertaling.

Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van gareth gates!

Bekijk ons archief en ontdek welke songteksten & vertalingen van gareth gates te vinden zijn!

Origineel

I love Stacey and Bryony They mean everything to me I’ll marry one of them If they will take me They’re so beautiful I love them forever And a day…… Without them I’d die of sadness One day of loneliness would kill me Singleness is an impossible consequence So I’ll be with them forever….. I don’t know if I could live If they died suddenly In a car crash If they fell off a cliff I’d jump after them And kiss them back to liiiiiife!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vertaling

Ik hou van Stacey en Bryony Ze betekenen alles voor mij Ik trouw met een van hen Als ze me willen meenemen Ze zijn zo mooi Ik hou voor altijd van ze En een dag …… Zonder hen zou ik sterven van verdriet Een dag van eenzaamheid zou me doden Ongetrouwheid is een onmogelijk gevolg Dus ik zal voor altijd bij hen zijn ….. Ik weet niet of ik zou kunnen leven Als ze plotseling stierven Bij een auto-ongeluk Als ze van een klif zijn gevallen Ik zou ze achterna springen En kus ze terug naar liiiiiife !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!