Zoek songteksten

Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | 0 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Artiest: Samanta Karavello - Songtitle: Le Te Jete

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Samanta Karavello - Le Te Jete ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Samanta Karavello! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter S van Samanta Karavello en zie welke nummers wij nog meer van Samanta Karavello in ons archief hebben staan zoals Le Te Jete.


Origineel

LyricsMbyll faqen dita nata bie dhe ka yje ne qiell . Posterat pemët kan mbuluar për një eveniment . Po më kujtohet se edhe ti dikur doje te ishe atje .. Mendja me thot duhet të vij më mungon por sonte t'ndjej ! Reff: 2x Për të dy le të jetë puthja e parë ! Për të dy le të jetë nata e madhe ! Sonte le të jetë.. sa me speciale Zemër.. jepi Jetë ! Vera ka nisur zemra ime do të gjuaj në shenjë kohë pa u parë dhe ktë moment me ty mezi po e pres ! Kenga në sfond është si refren për ne ti e pohon dhe vet . Të dy afrohemi nji kohë mbylli sytë një puthje vjen ! Reff: 2x Për të dy le të jetë puthja e parë ! Për të dy le të jetë nata e madhe ! Sonte le të jetë.. sa me speciale Zemër.. jepi Jetë ! Le të jetë , Heii .. Le të jetë , Heii .. Sonte le të jetë , Heii .. Zemër.. jepi Jetë ! Reff: 2x Për të dy le të jetë puthja e parë ! Për të dy le të jetë nata e madhe ! Sonte le të jetë.. sa me speciale Zemër.. jepi Jetë

Vertaling

LyricsMbyll dag plaats nacht valt en sterren aan de hemel. De posters hebben bedekte bomen voor een evenement. Maar vergeet niet dat je als je eenmaal er zijn .. Mijn verstand zegt me komen Ik mis maar vanavond t'ndjej! Reff: 2x Voor beide laat hem de eerste kus! Voor beide laat het geweldige avond! Vanavond laat het .. als speciale Hart .. leven geven! De zomer is begonnen met mijn hart te gooien in te loggen Lang niet gezien en Kte moment met u is haast niet wachten! Nummer in de achtergrond is als een koor voor de in zijn ogen en bevestigt. De twee benadering de tijd pribadong sloot zijn ogen komt een kus! Reff: 2x Voor beide laat hem de eerste kus! Voor beide laat het geweldige avond! Vanavond laat het .. als speciale Hart .. leven geven! Laat het, Heii .. Laat het, Heii .. Vanavond laat het, Heii .. Hart .. leven geven! Reff: 2x Voor beide laat hem de eerste kus! Voor beide laat het geweldige avond! Vanavond laatworden .. als speciale Hart .. leven geven